5 tips voor de lente en de zomer

Hier zijn vijf waardevolle tips om je huid stralend en gezond te houden, met behulp van de geweldige producten van dermaOXY.

1. **Hydrateer intensief**: Warmere temperaturen en meer tijd buiten kunnen leiden tot uitdroging van de huid. Gebruik onze dermaOXY Hydra Moisturizer Gel om je huid diep te hydrateren en het vochtgehalte op peil te houden. Deze lichte formule zorgt voor langdurige hydratatie zonder een vettig gevoel achter te laten.

2. **Reinig grondig**: Verwijder vuil, talg en overtollige olie van je huid door dagelijks te reinigen. Onze dermaOXY Face Cleanser is perfect voor de lente- en zomermaanden, omdat het de huid diep reinigt zonder uit te drogen. Het verfrist de huid en laat deze stralend achter.

3. **Exfolieer regelmatig**: Het verwijderen van dode huidcellen is cruciaal voor een gezonde gloed. Gebruik onze dermaOXY Exfoliating Scrub één of twee keer per week om de huid zachtjes te exfoliëren. Dit helpt bij het verminderen van onzuiverheden, verstopte poriën en het stimuleren van de celvernieuwing.

4. **Gebruik een intensive serum**: Bescherm je huid tegen schade door vrije radicalen door dagelijks een intensive serum aan te brengen. Onze dermaOXY Intensive Serums zit boordevol krachtige vitaminen en hyaluron die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en vroegtijdige veroudering helpen voorkomen.

5. **Gebruik een lichte, vochtinbrengende oogcrème**: De huid rondom de ogen is delicaat en heeft speciale zorg nodig. Kies voor een lichte, vochtinbrengende oogcrème zoals onze
dermaOXY X-Link Eye Lift Gel om fijne lijntjes, donkere kringen en zwellingen te verminderen, terwijl het de huid hydrateert en verstevigt.

Met deze vijf eenvoudige tips en het gebruik van dermaOXY gezichtsproducten, kun je optimaal genieten van de lente- en zomermaanden met een stralende en gezonde huid.