Ontdek de Revolutie in Huidverzorging met dermaOXY behandeling!

 

Stap in de toekomst van stralende huid met de dermaOXY Zuurstof Behandeling – een unieke ervaring die je huid laat ademen en tot leven brengt! Onze baanbrekende behandeling combineert wetenschappelijke innovatie met de verjongende kracht van zuurstof, waardoor jouw huid een ongekende boost krijgt.

 

🌬️ **Adem Nieuw Leven in Je Huid:**
dermaOXY’s behandeling levert dermaOXY serums samen met geconcentreerde zuurstof rechtstreeks naar de huidcellen, waardoor de natuurlijke regeneratie wordt gestimuleerd. Ervaar een onmiddellijke verbetering van de teint en textuur van je huid, terwijl fijne lijntjes en onvolkomenheden vervagen.

**Stralende Resultaten:**
Onze dermaOXY behandeling verhoogt de collageenproductie, wat resulteert in een stevigere, veerkrachtigere huid. Ontdek de stralende gloed die van binnenuit komt en geniet van een jeugdige uitstraling die blijft.

🌿 **Natuurlijke Ingrediënten, Wetenschappelijk Bewezen Effectief:**
dermaOXY maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten die in harmonie werken met je huid. Onze formule is klinisch getest en bewezen effectief, zodat je met vertrouwen kunt genieten van de voordelen van een gezonde huid.

💆‍♀️ **Ultieme Ontspanning:**
Laat de stress van het dagelijks leven achter je terwijl je geniet van de luxe ervaring van een dermaOXY behandeling. Voel de spanning wegvloeien terwijl je huid zich tegoed doet aan de verfrissende zuurstofboost.

Maak je klaar voor een revolutie in huidverzorging! dermaOXY behandeling – omdat jouw huid het verdient om te stralen. Ervaar het vandaag nog en ontdek de geheimen van een gezonde, levendige huid! 💫✨

Waarom precies?

Ons lichaam krijgt door de jaren heen veel te verduren door invloeden van buitenaf, zoals weersomstandigheden en/of chemische stoffen. Van binnenuit kunnen andere negatieve factoren zoals verkeerde voeding, stress en medicijnen van grote invloed zijn. Naarmate we ouder worden, verliest de huid zijn elasticiteit en herstelt minder snel. Er ontstaan rimpeltjes, fijne lijntjes en de huid wordt droger.

Gelukkig zijn er behandelmethoden die deze veranderingen op een natuurlijke manier kunnen afremmen. Huid en hoofdhuid kunnen met dermaOXY op een verantwoorde wijze behandeld worden, met een duidelijk zichtbaar resultaat. De belangrijkste werkzame stoffen in de dermaOXY producten zijn: hyaluronzuur, antioxidanten, peptide complexen en vetzuren. Deze zorgen voor een natuurlijke prikkel van de cellen waardoor de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Het verstevigt de huid en vermindert aanwezige rimpels.

Daarbij ziet u gelijk resultaat, zonder chirurgische ingrepen of injecties.

Onderzoek Universiteit Zuid Denemarken

In 2015 hebben onderzoekers van de Universiteit van Zuid Denemarken de producten en de behandelmethode van dermaOXY onderzocht en beschreven in een uitgebreide studie.

Deze tekst is een rapport ondersteund door het Deense Innovatiefonds en uitgevoerd door L.M. en B.K. voor dermaOXY (door MedicTinedic ApS, Varde, Denemarken).
Het betreft twee dermaOXY-producten: dermaOXY HYALURON SERUM en dermaOXY SYN SERUM. Deze worden aangebracht op de gezichtshuid in combinatie met een gasstroom van 90 procent puur zuurstof. Af en toe wordt de behandeling ondersteund door een lichte blootstelling aan licht, voorbereid door mechanische microporatie van de huid of beide. De dermaOXY-aanpak voor huidverbetering wordt gebruikt in behandelingen door klinieken verspreid over 23 landen [1]. Deze tekst bevat ook een beoordeling van de instrumentenset DermaLab®Combo, die wordt gebruikt voor de fysieke karakterisering van de huidstatus na behandeling.
Het rapport bestaat uit vier hoofddelen, gewijd aan
1. de eigenschappen van de menselijke huid
2. de antiverouderingsmethoden die door de dermaOXY-behandeling worden toegepast
3. de analytische methoden die door dermaOXY worden toegepast om de effecten van de
dermaOXY-behandeling
4. een evaluatie van het bovenstaande
Om een ​​algemeen beeld te geven, worden geselecteerde aspecten van de menselijke huid beschreven
achtergrond van kennis. Meer gedetailleerd: de drie huidlagen (epidermis, dermis en hypodermis) en hun bestanddelen worden beschreven. Deze kennis is belangrijk voor het beoordelen van de dermaOXY-benadering om de fenotypische tekenen van veroudering te vertragen (of beter nog te remmen). Professor Beate Klösgen en B.Sc. Lasse Menov voerde het onderzoek uit en schreef dit rapport. Lars Melgaard, COO van dermaOXY, gaf de informatie over de dermaOXY-aanpak. Doris Westphal uit Westphals Fabrikker A / S, Sønder-Omme, Denemarken, verstrekte vriendelijk gegevens over de sera en hun bestanddelen. Aanvullende informatie werd verkregen tijdens een open discussie tussen de bovengenoemde personen en Lars L. Kristensen van Lambert Kristensen ApS, Esbjerg, Denemarken. Deze informatie-uitwisseling werd georganiseerd door L. Melgaard en gehost door D. Westphal.

 

Het rapport is te lezen,
helaas alleen in het Engels