de geschiedenis van dermaoxy

dermaOXY is een merk van MedicTinedic ApS en bestaat uit Deens ontwikkelde en geproduceerde huidverzorgingsproducten die de huid haar gezondheid teruggeven en rimpels en een droge huid tegengaan met natuurlijke middelen.

De behandelingen en verzorgingsproducten van dermaOXY voegen vocht toe aan de huid en hoofdhuid met het actieve hyaluronzuur, veel antioxidanten en een actieve vitaminetoevoer die de huideigen cel- en collageenproductie activeert.

De productontwikkeling begon in 2007 en werd in 2009 op de Deense markt gepresenteerd. Tegenwoordig worden de dermaOXY-behandeling en onze crèmeproducten in 23 landen gebruikt.

Wij hebben groot respect voor de huideigen structuur en willen met ons product laten zien dat anti-aging mogelijk is zonder cosmetische ingrepen. Daarom gebruiken wij in onze behandeling Zuurstof – pure zuurstof – waarmee we het verouderingsproces van de huid uitstellen en de aanmaak van elastine en collageen in de huid stimuleren.

dermaOXY maakt deel uit van de toekomstige huidverzorging en u zult al na de 1e behandeling verschil zien. Verwen uw huid en voel zelf het verschil met de behandeling bij een van de vele klinieken die gebruik maken van dermaOXY.

Klik hier voor een salon bij u in de buurt.