Een deens ontwikkelde anti-age behandeling

Het zuurstofconcept van DermaOXY is ontwikkeld om samen te werken met de eigen processen van de huid, daarom is er een hoge focus op de keuze van ingrediënten. In context, de gebruikte ingrediënten maken een essentieel verschil voor de gezondheid van de huid, vocht en structuur. We selecteren en combineren grondstoffen die een bewezen anti-aging effect hebben, met een focus op het verminderen van rimpels en lijntjes, terwijl je een zichtbaar gezondere huid krijgt.

De dermaOXY serums in combinatie met zuurstoftherapie zijn een effectieve en veilige behandeling, volledig zonder injecties.

 

Hoe werkt een zuurstofbehandeling?

Bij een zuurstofbehandeling wordt zuurstof onder druk gebruikt om voedende en effectieve ingrediënten in de diepere huidlaag van de dermis te ademen – waar ze echt effect kunnen hebben en de tekenen van veroudering kunnen tegengaan.

Onze huid is bestand tegen externe stoffen, wat ook betekent dat crèmes en serums op zichzelf eigenlijk heel moeilijk dieper doordringen dan de bovenste laag van de huid.

Eerst wordt een Airbrush gebruikt, die met behulp van schone lucht onder hoge druk serum door de bovenste huidlaag en in de dermis blaast. Dit serum bevat een breed scala aan actieve antirimpelcomponenten, zoals Hyaluronzuur dat de huid hydrateert en Retinyl die de celvernieuwing stimuleren.

Met behulp van lucht met een zuurstofconcentratie van 90% tot 95% worden de actieve ingrediënten vervolgens nog dieper in de huid gemasseerd en helemaal tot aan de bodem van de dermis. De hoge zuurstofconcentratie activeert de componenten van het serum en stroomlijnt hun anti-aging effect. Dit zorgt ervoor dat de huid de actieve ingrediënten opneemt en draagt al 20 minuten na de behandeling bij aan een duidelijke vermindering van rimpels en lijntjes in de huid.

Hoe worden rimpels gevormd?

De bovenste laag – epidermis, is het beschermende oppervlak van de huid, maar de huid krijgt zijn kracht, structuur en elasticiteit door de onderliggende huidlaag – de dermis. De dermis staat voor de volheid van de huid en is een compacte huidlaag waarvan de primaire componenten collageen zijn, dat de huid zijn kracht en structuur geeft, en elastinevezels, die de huid zijn elasticiteit en elasticiteit geven.

Met de leeftijd neemt de hoeveelheid collageen en hyaluron in de huid af, omdat de productiecapaciteit geleidelijk afneemt na de leeftijd van 25 jaar.

– De huid verliest zijn kracht en volheid, omdat collageen een groot deel van de structuur en het bindweefsel van de huid uitmaakt- De elastinevezels worden slap en de elasticiteit verzwakt – De huid verliest zijn elasticiteit- Het vermogen van de huid om vocht te vormen en vast te houden wordt aangetast door een gebrek aan hyaluronzuur.

 

Zuurstof behandeling effect:

– Stimuleert de collageenproductie- Voedt elastinevezels en verhoogt de elasticiteit van de huid- De actieve ingrediënten worden getransporteerd met behulp van zuivere zuurstof naar de dermis- Onderhoudt en herstelt de vochtbalans van de huid, door toevoeging van hyaluron- Zichtbaar resultaat 20 minuten na de behandeling.

Anti-aging behandeling

Als u de tekenen van ouderdom echt wilt bestrijden, kunt u een behandelingskuur krijgen waarbij zuurstofbehandeling wordt ondersteund door de MicrodermaBrasion-behandeling van dermaOXY, die de huid reinigt en ontvankelijker maakt voor de actieve ingrediënten die tijdens de zuurstofbehandeling worden toegevoegd.