gebruik dermalRollings

Reinig de huid van vuil en make-up – gebruik eventueel een gezichtsreiniger of een milde peeling zoals dermaOXY Exfoliating Scrub peeling.

DermalRollings kunnen 2-3 keer per week of indien nodig worden gebruikt. Voor een optimaal resultaat worden dermalRollings voorzichtig met zeer lichte druk op de huid aangebracht.

Behandel één gebied tegelijk, b.v. het voorhoofd, dan de wangen, enz. Rol de dermalRollings één keer heen en weer en maximaal 6 keer op hetzelfde gebied in elke richting.

Beweeg de dermalRollings in verticale, horizontale en diagonale richting over het gebied, zoals hierboven weergegeven.

Na de behandeling heeft de huid extra voeding nodig en is ze ook extra ontvankelijk voor verzorgingsproducten. Het wordt daarom aanbevolen om dermaOXY INTENSIVE serum of Hydra crème te gebruiken en na de behandeling af te sluiten met de Nachtcrème voor een optimaal effect.

Laat de huid tussen elke behandeling minimaal een paar dagen rusten. Om het effect van dermalRolling te zien, is het een goed idee om een ​​‘voor en na’ foto te maken – bijvoorbeeld vóór de eerste behandeling, en een foto na 6 weken reguliere behandelingen.

.