Gebruik van de merknaam dermaOXY moet in overeenstemming zijn met de volgende richtlijnen:

1. Correcte spelling en capitalisatie: De merknaam moet altijd worden geschreven als ” dermaOXY “, met de laatste letters van elk woord in hoofdletters.

2. Geen wijzigingen: De merknaam mag niet worden gewijzigd, verkort, afgekort of op een andere manier aangepast. Het moet altijd in zijn oorspronkelijke vorm worden gebruikt.

3. Bescherming van de merkidentiteit: Het gebruik van de merknaam moet de merkidentiteit van dermaOXY respecteren en ondersteunen. Dit betekent dat de merknaam niet mag worden gebruikt op een manier die afbreuk doet aan de reputatie of het imago van het merk.

4. Vermelding van eigendom: Bij het gebruik van de merknaam dermaOXY moet duidelijk worden vermeld dat het een geregistreerd handelsmerk is van de eigenaar van het merk. Bijvoorbeeld: ” dermaOXY is een geregistreerd handelsmerk van Medictinedic Denemarken.”

5. Gebruik binnen toegestane context: De merknaam dermaOXY mag alleen worden gebruikt in verband met producten en met het gebruik van dermaOXY producten.

Door deze richtlijnen te volgen, kunnen we de consistentie en integriteit van de merknaam dermaOXY behouden en onze merkidentiteit effectief communiceren naar ons publiek.”

dermaOXY is een geregistreed handelsmerk van Medictinedic uit Denemarken onder nummer 007559289.

klik op onderstaande buttons voor de betreffende voorwaarden van levering.

consumenten voorwaarden zakelijke voorwaarden